Sorter på:

 • Torsdag 7. april 2016
  Bilde av fire mennesker i debatt

  Vinterkonferansen 2016 sendes live fra København på våre nettsider, og du finner bilder fra konferansen i vårt fotoarkiv.

   

  Arkivert under:

 • Onsdag 30. mars 2016
  Bilde av Håkon Haugli, Oluf Ulseth og Monica Mæland
  "Selfier" bidrar til økt behov for datasentre, fastslår Håkon Haugli fra Abelia (t.v.), sammen med Oluf Ulseth fra Energi Norge og næringsminister Monica Mæland.

  Grønne datasentre kan bli en ny kraftkrevende industri i Norge. I dag fikk næringsminister Monica Mæland overlevert en fersk rapport som skal bidra til nye datasenterinvesteringer.

   

  Arkivert under:

  Nøkkelord:

 • Fredag 18. mars 2016
  Bilde av energimontører i en lift foran en strømmast
  Fredric deler ofte bilder på Instagram (@johndric) fra jobbhverdagen sin. Gjør det du og, med emneknappen #strømbassadør!

  Fredric Johnsen Madsbu (28) er småbarnsfaren som synes livet er best utendørs. Han har jobbet som energimontør i nesten åtte år og har aldri angret på yrkesvalget.

   

  Arkivert under:

 • Fredag 18. mars 2016
  Bilde av Hydros industri planer på Karmøy
  Karmøy pilot

  Energipriser for kraftintensiv industri i Norge er blant de laveste i verden, viser ny studie. Lave kostnader og stabil tilgang pĂĄ fornybar kraft gir et godt utgangspunkt for videreutvikling av norsk industri i global konkurranse.  

   

  Arkivert under:

  Nøkkelord:

 • Fredag 11. mars 2016
  Bilde av kraftmaster, fjord og fjell

  Stortingets energi- og miljøkomité har i dag avgitt innstilling om endringer i energiloven (prop 35 L). Et flertall i komiteen går inn for å innføre såkalt selskapsmessig og funksjonelt skille for alle nettselskaper, i tråd med regjeringens forslag. Det foreslås en utvidet overgangsordning på fem år.

   

  Arkivert under:

  Nøkkelord:

 • Fredag 11. mars 2016
  Bilde av mennesker som stĂĄr foran en fullsatt sal

  For en fullsatt sal pĂĄ HĂĄndverkeren i Oslo presenterte Energi Norge denne uken en rapport for en mer fleksibel og kostnadseffektiv klimapolitikk i Europa frem mot 2030. 

   

  Arkivert under:

  Nøkkelord:

 • Onsdag 2. mars 2016
  Inspeksjon av strømmast på fjelltopp

  Energi Norge har sammen med NHO og Nelfo fått utarbeidet en rapport som foreslår metoder for å beregne vektingsfaktorer for strøm. 29. februar ble det holdt en workshop der representanter fra sentrale aktører innen myndigheter, energi og bygningssektor deltok. Hensikten med workshopen var å diskutere praktisk anvendelse av de metodene som er utviklet i rapporten.

   

  Arkivert under:

 • Mandag 29. februar 2016
  Nettmaster

  Styret i Energi Norge har i dag besluttet å klargjøre posisjonen i spørsmålet om funksjonelt skille skal gjelde alle nettselskap. Justeringen kommer etter innspill fra 34 medlemsbedrifter.

   

  Arkivert under:

  Nøkkelord:

 • Fredag 26. februar 2016
  EU flagg

  Energi Norge og søsterorganisasjonene i Sverige og Danmark ber de europeiske klimaministrene styrke EUs kvotemarked. Dette er blant de viktigste tiltakene for å følge opp klimaavtalen fra Paris, mener organisasjonene.

   

  Arkivert under:

 • Fredag 19. februar 2016
  Styreleder i Energi Norge Tore Olaf Rimmereid
  Styreleder i Energi Norge Tore Olaf Rimmereid

  Styret i Energi Norge mottok i gĂĄr et ĂĄpent brev fra 34 nettmedlemmer som er bekymret for konsekvensene av funksjonelt skille og Energi Norges posisjon i dette spørsmĂĄlet. 

   

  Arkivert under:

Viser 31-40 av 499 artikler

Følg oss på Twitter

Energi Norge
Middelthunsgate 27
Postboks 7184 Majorstuen
0307 Oslo

Telefon: 23 08 89 00
Faks: 23 08 89 01
E-post: post@energinorge.no
Nettredaktør
Camilla M. Granheim
Rådgiver
E-post: cmg@energinorge.no
Telefon: 91 70 17 46